services

- smartphone  & tablet

Als u problemen heeft met uw smartphone, iPhone, iPod of iPad dan kan Sphinx u helpen!

Gewoon even contact met ons opnemen of email sturen. Wij zullen uw toestel binnen 2 tot 24 uur repareren, dus u hoeft niet lang zonder. Snelheid, hoge kwaliteit en kosteneffectiviteit staan bij ons voorop.

Smartphone, iPhone, iPod & iPad Reparatie Schade aan uw toestel en u weet niet welk onderdeel vervangen/gerepareerd moet worden? Geen probleem! stuur uw toestel naar onze reparatie-service. Wij zullen uw toestel tegen een kleine vergoeding beoordelen en u laten weten wat het zal kosten om uw toestel weer als nieuw te laten werken.

U kunt uw toestel ook persoonlijk afgeven bij onze reparatie service .De meest voorkomende reparaties zijn: vervanging van glas touch digitizer, lcd scherm, oplaad poort, microfoon, oorspreker, logicboard fouten (gebroken connectors, foute IC's), behuizingen, etc. Voorbeelden van problemen welke wij zijn tegengekomen en hebben opgelost Mijn telefoon is nat geworden, mijn toestel heeft waterschade en reageert nergens meer op, de homeknop werkt niet meer, de speakers,de lader wordt niet herkend, het glas is gebroken, mijn iphone laadt niet op, ik zie strepen op het scherm, ik kan de persoon aan de andere kant van de lijn niet horen, het volume werkt niet meer, ik zie alleen het Apple logo op het scherm, ik heb op internet een scherm gekocht om zelf te repareren maar nu zijn de connectors op het moederbord gebroken.... Zomaar wat problemen die al heel wat keren aan ons voorgelegd zijn, en vervolgens door ons zijn opgelost.ost te verzenden. Als u niet in staat bent om het pakket zelf af te geven bij het postkantoor, bieden wij ook de mogelijkheid om uw toestel op te laten halen op het door u aangegeven adres. Hiervoor moet u wel eerst een barcode aanvragen bij onze medewerkers. Het retour zenden doen wij per direct na ontvangst van betaling. Binnen 1 dag heeft u uw toestel dan weer terug.

Reparaties op locatie voor particulieren geschieden tegen een starttarief van €60,- incl, btw. (incl reiskosten binnen 10km)voor het eerst 30 minuten,vervolgens wordt er per gewerkt kwartier gefactureerd.