Garantie

Losse onderdelen en randapparatuur:n

Op losse onderdelen en randapparatuur geeft Sphinx computers 12 maanden garantie. De fabrikanten kunnen een ander / langer termijn handhaven.

Software:

Op software wordt geen garantie verleend. Software wordt niet retour genomen.

Kabels & Media:

Op alle Kabels/media zoals DVD's en dergelijke wordt geen enkele garantie verleend. Media wordt niet retour genomen.

Retouren:

Alleen binnen 8 dagen. Met factuur/bon, speciaal voor uw bestelde artikelen worden niet teruggenomen. Het produkt zal door een van onze medewerkers worden beoordeeld of terugname acceptabel is. Bij incompleetheid, beschadiging of welke vorm van onverkoopbaarheid dan ook, zal een nader te bepalen percentage in mindering worden gebracht.

Afhandeling binnen het Sphinx computers termijn:

Sphinx computers zal streven na controle en constatering van het defect op een product, dit gelijk voor u om te ruilen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zal het product worden geretourneerd naar de fabrikant. In sommige gevallen wordt in overleg gekozen voor een alternatief product, eventueel met bij betaling. Mocht er bij de fabrikant geen omruiling plaats vinden, dan zal Sphinx computers streven u een gelijkwaardig product aan te bieden.

Wanneer een fabrikant nog garantie bied op een product, dan biedt Sphinx computers de mogelijk deze voor u af te handelen. Hiervoor worden standaard € 35,00 incl. btw behandelingskosten voor in rekening gebracht.

TFT/LCD Monitoren:

Sphinx computers hanteert de garantie richtlijnen die de fabrikanten aanbieden bij hun producten.