services

- Apple Services

Bij Sphinx kun je je Mac upgraden op gebied van hardware met bijvoorbeeld een van de volgende opties:

1. Werkgeheugen, er kan vaak meer werkgeheugen geplaatst worden in bijvoorbeeld een MacBook Pro, iMac en Mac mini. Een uitbreiding van het werkgeheugen zorgt ervoor dat je meer programma's tegelijk kunt laten draaien zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid van je computer. Neem contact op met ons om te vragen hoeveel werkgeheugen er in jouw Mac geplaatst kan worden. Je kunt het werkgeheugen ook los kopen bij Sphinx en zelf plaatsen in enkele Macs.

2. Harde schijf, wanneer je huidige defect is of je meer opslagcapaciteit zou willen hebben kun je bij Sphinx terecht. In een MacBook Pro kan bijvoorbeeld in veel gevallen een harde schijf tot 1 TB (1.000 GB) worden geplaatst. Sphinx verkoopt ook los harde schijven, maar we kunnen deze ook plaatsen en meteen het besturingssysteem installeren.

3. SSD, ter vervanging van je harde schijf kun je een SSD plaatsen om je Mac een stuk sneller te laten werken. Sphinx plaatst een SSD graag in diverse Macs.

 

- TECHNISCHE BINNEN/BUITENDIENST

Sphinx computers heeft een uitgebreide eigen moderne technische binnendienst waar wekelijks gemiddeld zo'n 30 reparaties worden uitgevoerd. Naast de reparatie van computers worden er ook nieuwe systemen geassembleerd. In onze technische binnendienst kunnen wij bijna alle denkbare reparaties aan uw systeem uitvoeren en of begeleiden. Waar kunt u dan bijvoorbeeld aan denken

- upgraden van uw mac ewn oplossen van software storingen.

- Hardware probleemen

-installatie van OS, Antivirus of office

-een virus van de Mac verwijderen

-verloren data terughalen na crash of virus

- Draadloss netwerk......etc

Sphinx computers heeft naast haar eigen technische binnendienst ook een eigen buitendienst. Mocht u thuis of op de zaak een probleem hebben dan komen wij graag bij u langs om het problemen op te lossen. Tevens kunt u ons ook inschakelen voor zaken als het installeren van hard- en of software. Voor een afspraak kunt u vrijblijvendcontact met ons opnemen.